Mirjams Simpele gerechten

Titel

Overal ter wereld kent men de soep.

Het is niet moeilijk te maken en vooral handig als je nog groentes hebt die op moeten omdat ze oud neigen te worden. Het is uiteindelijk onderdeel van de maaltijd geworden of juist als een hoofdgerecht bedoeld. De zo geheten maaltijd soep. Vaak word dit met brood erbij gegeten.

Je hebt heldere soepen, maar ook gebonden soepen.

Culpa proident aute adipisicing eiusmod. Exercitation sit velit minim. Sed ut enim quis velit lorem aliquip eu mollit in velit. Veniam ullamco deserunt duis dolor ad in sint mollit. Aliqua incididunt officia nisi sed tempor veniam eu id enim amet irure, mollit deserunt minim irure. Id qui incididunt tempor incididunt ipsum aliqua, exercitation ex anim fugiat consequat ea minim aliquip dolore dolor esse. Do, sit pariatur labore tempor ullamco et labore ad. Dolore anim ut proident, dolore elit, velit aute ut ut irure reprehenderit voluptate et. Tempor lorem sit fugiat dolore eiusmod deserunt irure, tempor, deserunt proident do, nostrud eu velit occaecat magna. Lorem aliqua non elit velit ad. Enim non excepteur dolore, exercitation veniam consequat adipisicing consequat qui aute sint dolor eiusmod. Nisi ad ut duis enim duis sed cupidatat ea ad: Laboris, officia, nulla ut fugiat amet enim tempor culpa, dolor commodo.
Voorbereidingstijd: 5min. Bereiden: 5min

Groentenbouillon

200gr gemengde groenten ½ liter water. 2tl zout mespuntje tijm stukje foelie 2 laurierblaadjes 4 peperkorrels.

Voorbereiden.

1. Maak de groente schoon en snijd het in stukjes 2. Je kan de groenten ook in een hakmachine fijnmaken

Bereiden.

1. Breng het de groenten met koud water zachtjes aan de kook in een hoge pan. 2. Voeg de zout, verse en droge kruiden en de ui en wortel toe en laat het 30 min. zachtjes doorkoken 3. Zeef de bouillon. Groenten die je gebuirken kan zijn: ui, prei, selderij, wortel, peterselie, kool, spruitje, broccoli, paprika etc……. vhouig jbvv bbbb bb
Eet Smakelijk 2 personen