Mirjams Simpele gerechten
Bereiden: 35min

Kipcordonbleu

4 kipfilets 4 plakken ham 4 plakken kaas of 4 stukjes kaas naar keuze zoals schimmelkaas, brie. etc. 2tl zout peper boter prikkers

Bereiden.

1. Snijd de filets voorzichtig doormidden door de dunnenkant en niet helemaal door snijden en klap de filet open. 2. Bestrooi hierop de zout en peper. 3. Leg de ham erop en daarover de kaas. 4. Vouw de ham om de kaas heen. 5. Vouw de filet hier omheen en maak het met de prikkers vast. Zo dicht mogelijk afsluiten zodat de kaas er niet uit kan druipen onder het braden. 6. Verhit de boter in de pan en braad hierin de kip in 15min gaar. 7. Haal alle stokjes uit de kip. Als je een lekker knapperige korst wil kun je het door een ei en bloemmengsel halen en dan braden. Variatie tip: gebruik een keer wat anders in plaats van ham. Bijvoorbeeld zalm.
Eet Smakelijk 4 personen